diumenge, 3 de febrer del 2013

Nou any, nou curs, nou grup d'alumnes; per això és el Grup 9

Comence un nou curs de l'assignatura Disseny de Processos Educatius a l'educació primària amb 33 nous i noves alumnes. Bé, exactament en són 32 els nous, a una alumna ja la conec; però no perquè repetisca l'assignatura sinó perquè ja l'he tinguda a una altra assignatura.
Com sempre, en iniciar algun curs, pense que serà millor que l'anterior; que jo aprendré noves coses amb ells, i que ells també ho faran amb la meua guia i orientació.
El passat divendres fou la classe de presentació de l'assignatura. Parlàrem de moltes coses, de l'horari, dels treballs pràctics, de l'avaluació, del funcionament, de mi, d'ells, paràrem atenció: jo en les seues reaccions, ells en l'avaluació i de vegades, en el meu missatge.
Fou una sessió molt expositiva, amb moments de rialles compartides, de parlar una mica de nosaltres, d'on erem,de què els demanava a ells/es i per tant a mi mateix.
Quedaria resumit en una frase que ja he comentat en altres ocasions." Autonomia i inciativa personal, capacitat per aprendre a aprendre i continuar aprenent, i per últim un poc/bastant de competència digital - a veure si salvem algun arbre, ja que tota pedra fa paret -
Dimarts serà dia de "teoria", la universitat separa la teoria de la pràctica. Ja en parlarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada